De Spirituele Wereld

Sinds 4 februari 2015 is er een radioprogramma genaamd: ‘De Spirituele Wereld’. Dit programma heeft nu een eigen website ‘www.despirituelewereld.be’, en sinds 1 juli 2017 hebben we ook een vier-maandelijks magazine dat gaat over spiritualiteit, gezonde voeding, lifestyle, wetenschap, bewustwording, horoscoop, … .

 

Hans Van Dyck: “We willen de taboe doorbreken van het spiritualisme en het zweverige waar de mensen een angst rond hebben. Spiritualiteit is geloven in het onzichtbare, het is het gebied waar het gevoel overneemt van de wetenschap. Een continue persoonlijke zoektocht naar antwoorden, betekenis en waarheid. Het bewust worden van de interconnectiviteit van de mens en Het Universum. Je elke dag laten verbazen naar de schoonheid van ons ‘ZIJN’.”

 

Met het radioprogramma De Spirituele Wereld, kwamen er verschillende gasten naar onze studio praten over diverse onderwerpen van kaartleggen tot genezingen, van bachbloesems tot familieopstellingen, van raw food tot Ayurveda. Wij hopen met ons platform zo goed mogelijk informatie naar buiten te brengen via radio, website, Facebook Live Consult, sociale media en nu ook een 4 maandelijks magazine.”

 

Meer informatie en aankoop van via www.despirituelewereld.be.